Mobiele milieustraat officieel geopend

Op woensdag 7 is de mobiele milieustraat in Pijnacker officieel geopend. Paul Turion was namens de VVD Pijnacker-Nootdorp aanwezig bij de opening. De mobiele milieustraat is nieuw in onze gemeente en stond op 17 januari voor het eerst in Nootdorp.

© Paul Turion

Deze mobiele milieustraat is een belangrijke nieuwe optie ter compensatie van de sluiting van de milieustraat in Nootdorp. Inwoners kunnen bij de mobiele milieustraat terecht met hout, metaal, kunststof, kleine elektrische apparaten, oude verfblikken, frituurvet, oud papier en karton. Zolang het maar in een grote boodschappentas past.

Paul Turion “ik ben blij dat de mobiele milieustraat in een behoefte voorziet en er voor zorgt dat onze inwoners op een simpele manier snel en dichtbij hun klein grof vuil kunnen inleveren. Dat het samenvalt met de weekmarkt is daarbij natuurlijk een plus”

Eén keer per maand is de mobiele milieustraat te vinden op de Markt in Nootdorp, op het Raadhuisplein in Pijnacker en vanaf 19 maart op het Gouden Rijderplein in Delfgauw. De jaarplanning vindt u op avalex.nl/alternatief-nootdorp