VVD Pijnacker-Nootdorp blij met ontwikkeling Oranjepark

De VVD-fractie Pijnacker-Nootdorp is tevreden dat er stappen worden gezet om het Oranjepark in Pijnacker te ontwikkelen. Het Oranjepark is al heel lang in beeld als mogelijke bouwlocatie, maar er is nog nooit een definitief plan gemaakt en uitgevoerd. Nu ligt er een startnotitie om in kaart te brengen hoe een definitieve invulling van het Oranjepark er uit zou kunnen zien.

Wij, als lokale VVD, steunen plannen die het tekort aan huizen kunnen verlichten. De ontwikkeling van het Oranjepark dus ook. Zeker als dat doelgroepen als starters of senioren kan helpen. De lokale VVD vindt het ook goed dat het college van B&W daarbij kijkt naar effecten op het verkeer en parkeren in de omgeving en de buurt bij de ontwikkeling betrekt. Zo is de uiteindelijke situatie voor iedereen naar wens.

 

In de raadsvergadering sprak ook de stichting WINGS in, die een woonvoorziening willen bouwen voor hun kinderen die extra zorg en hulp nodig hebben. Zij zouden graag hun plan in het Oranjepark willen uitvoeren. De VVD heeft het college van B&W opgeroepen om te kijken hoe dit plan in het Oranjepark een mooie plek kan krijgen.