VVD op bezoek bij Van Der Helm en Schols

In Nootdorp is de VVD fractie te gast bij van der Helm en Schols uitvaartzorg. 


Edward van der Helm verwelkomt ons met (de verwachte) cake en koffie. 

Sinds de start van de firma op deze plek in Nootdorp heeft hij zijn bedrijf zien groeien en mee veranderen met de vraag van zijn klanten en hun familie. Het unieke huiskamergevoel en de persoonlijke aanpak vormen de basis van het bedrijf. 

In zijn woorden: hij wil als Nootdorper de uitvaartverzorging voor de Nootdorpers, dichtbij en betrokken gestalte geven. 

Door de jaren heen is er veel veranderd, verbouwingen/aanbouwen, digitalisering, aanpassing van bestemming (wonen, werken, maatschappelijke functie). Dit om tegemoet te komen aan de behoeftes van de moderne tijd. 

Ook de kleinere vragen, zoals hoogtes en lengtes van groen en bomen, het mogelijk verwerven van een aanliggende strook snippergroen hebben hem een hoop contactmomenten met de gemeente opgeleverd. 

Dit naast de verplichte registratie die vanuit de uitvaartzorg ook bij de gemeente moet plaatsvinden. 

Edward is goed te spreken over zijn contacten met de gemeente. Na al deze jaren kent hij goed de weg en heeft hij meerdere mooie voorbeelden van hoe er actief geprobeerd wordt mee te denken waar mogelijk en duidelijk wordt aangegeven wat er niet kan. 


De VVD bedankt Edward hartelijk voor zijn gastvrijheid en inzicht in zijn bedrijf, locatie en relatie met het dorp. 

Van Der Helm & Schols uitvaartzorg (vdhuz.nl)


De VVD komt graag bij bedrijven over de vloer. Wanneer u in gesprek wilt met ons of ons uw prachtige bedrijf wilt laten zien laat het ons dan weten.