VVD Pijnacker-Nootdorp erg blij met voordracht Björn Lugthart

De VVD Pijnacker-Nootdorp is erg blij met de voordracht van Björn Lugthart als de nieuwe burgemeester van Pijnacker-Nootdorp. Peter van den Heuij, voorzitter van de vertrouwenscommissie en fractievoorzitter van de VVD is heel tevreden over de uitkomst: “In een zorgvuldig proces heeft de vertrouwenscommissie, waarin alle partijen van de Raad zijn vertegenwoordigd, Björn als kandidaat-burgemeester aan de commissaris van de Koning voorgedragen.

© Remie Kranendonk | REEM

Ik heb Björn leren kennen als een energieke, innemende en samenbindende persoonlijkheid. Hij is de persoon die onze gemeente nu en in de toekomst nodig heeft, als boegbeeld en als ambassadeur van onze gemeente in de regio.”

Ook Ilona Jense, wethouder en lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen is enthousiast over de voordracht: “Ik ken Björn persoonlijk als een zeer betrokken en daadkrachtige bestuurder en collega met wie het fijn samenwerken is. Ik kijk dan ook erg uit naar de samenwerking binnen het college van de gemeente Pijnacker-Nootdorp.”

De VVD feliciteert Björn Lugthart van harte met zijn voordracht en kijkt uit naar de samenwerking.