Ilona Jense lijsttrekker VVD Pijnacker-Nootdorp

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen die op 16 maart 2022 plaatsvinden heeft de VVD Pijnacker-Nootdorp Ilona Jense-van Haarst (42) gekozen tot haar lijsttrekker.

© Ilona Jense en Daan Zwart

Een enorme eer

“Het is enorm eervol dat de leden wederom het vertrouwen in mij als lijsttrekker hebben uitgesproken”, zegt Ilona over het besluit van de ledenvergadering. “De afgelopen periode heeft de Coronapandemie een enorme impact gehad op ons allemaal. De vele persoonlijke verhalen die ik van ondernemers en inwoners te horen kreeg, hebben een diepe indruk achtergelaten. Dit motiveert extra om mij hard te maken voor onze gemeente. De komende jaren is het noodzakelijk om verder te bouwen aan een sterk, leefbaar en bereikbaar Pijnacker-Nootdorp. Graag bouw ik daar samen met de VVD verder aan mee”.


Daan Zwart nieuwe afdelingsvoorzitter

De VVD heeft voorts Daan Zwart (61) benoemt als voorzitter van de afdeling als opvolger van Bas Stadhouders. Daan heeft een brede ervaring binnen de VVD en als bestuurder van verenigingen. Hij maakt zich sterk voor een samenleving waarin je zelf je keuze kan bepalen en een woonomgeving waarin met respect voor anderen en de natuur het prettig leven is.


Ilona en Daan, die al meer dan twintig jaar samenwerken, gaan zich in de komende periode samen met een grote groep lokale VVD’ers richten op de totstandkoming van het verkiezingsprogramma en alle andere taken die horen bij de gemeenteraadsverkiezingen.