Veilig kunnen buiten spelen!

De VVD vindt het heel belangrijk dat kinderen weer meer op straat spelen. Kinderen spelen veel minder dan vroeger buiten. De negatieve effecten zijn legio. Kinderen worden te dik, hun motorische en sociale ontwikkeling blijft achter en ze leren niet meer op spontane wijze contact te leggen met leeftijdsgenoten. Niet minder belangrijk: doordat kinderen elkaar niet meer op ongedwongen wijze op straat ontmoeten, maken ook hun ouders minder snel een praatje.

Kinderen moeten in een veilige omgeving kunnen spelen. Niet gehinderd door auto’s en scooters die hard langs rijden.

De VVD wil dat dit in Pijnacker-Nootdorp gewoon kan. Daarom biedt de VVD vier straten alvast een middel om dit te ondersteunen. De komende raadsperiode gaan we verder met het aanpakken van het probleem van te hard rijden binnen de bebouwde kom en onveilige verkeerssituaties. Met de Victor Veilig poppen kunnen kinderen in elk geval op vier plekken veiliger spelen.

Wil je kans maken op één van deze poppen? Doe dan nu mee aan onze actie en maak kans op één van de vier Victor Veilig poppen voor je straat, BSO of school.

Laat ons met een foto of filmpje weten waarom jij een Victor Veilig goed kan gebruiken. Doe dit via de Facebookpagina van de VVD Pijnacker-Nootdorp, door een reactie te plaatsen onder dit bericht: Facebook - maak kans op een Victor Veilig!.

Er zijn vier poppen te winnen, één in Pijnacker, één in Nootdorp, één in Delfgauw en één in Oude Leede.