Karin Zwart-Verschoor

© Karin Zwart-Verschoor

Mijn naam is Karin Zwart- Verschoor. Ik ben in 1964 geboren in het mooie Zuid-Limburg en opgegroeid in het industriële Zaandam. Daar heb ik mijn opleiding verpleegkundige A gevolgd om nadien in vele facetten van de zorg kennis en ervaring op te doen en werk ik nu in de regio Den Haag als onderzoeker bij het CIZ.

Sinds 1997 woon ik met mijn man Daan in Nootdorp. Het dorp waar onze zoons Michel en Reinier een fijne jeugd hebben gehad en waar het met onze hond Doris heerlijk wandelen is.

Al sinds mijn middelbareschooltijd heb ik mijn politieke betrokkenheid voor de VVD in de “coulissen” van de politiek tot uiting gebracht. Politiek is mensenwerk en daarom vind ik het van belang dat er binnen de politiek mensen werkzaam zijn uit alle sectoren van de maatschappij met diversiteit in opleiding en professie.

Met hoofd, hart en handen voor de zorg wil ik mij inzetten voor een Pijnacker- Nootdorp waar iedereen meedoet en zichzelf kan en mag zijn. Een dorp waar jong en oud verantwoordelijkheid kan en wil nemen voor eigen welzijn en gezondheid. Waar kinderen gezond opgroeien en goed onderwijs krijgen omdat hun ouders of verzorgers er voor ze zijn.

Waar het goed wonen, werken, sporten en recreëren is om geestelijke en lichamelijk vitaal te blijven. Maar waar passende zorg voor jong en oud snel en kwalitatief goed op korte termijn inzetbaar is als dat nodig is.

Mensen noemen mij doortastend, maar ik wil gewoon niet langs de zijlijn blijven staan. Pijnacker-Nootdorp is goed en ik ga ervoor om het nog beter te maken.