Harry Wubben

© Harry Wubben

Ik ben Harry Wubben, vader van 4 kinderen en met volle overgave zelfstandig ondernemer (bloemenkweker).  Daarnaast ben ik ruim 31 jaar actief geweest als vrijwillig brandweerman, van brandwacht voor Nootdorp doorgegroeid tot officier regio Haaglanden. Ook heb ik ruime ervaring als bestuurder en adviseur bij diverse verenigingen, bedrijven en organisaties. Door zelf actief invulling te geven aan energietransitie, ben ik ook op dit gebied goed thuis. Mijn ervaring en kennis gebruik ik graag om goede, praktische afwegingen en keuzes te maken voor Pijnacker-Nootdorp en haar inwoners/bedrijven.


Het verenigingsleven en sociale evenementen horen bij ons dorpse karakter: mijn ervaring is dat het bijdraagt bij aan betrokkenheid, saamhorigheid en woongenot.  Als lokale VVD willen we dit graag stimuleren en faciliteren. Mijn streven is daarom ook ervoor te zorgen dat onze eigen starters, doorstromers en senioren kunnen blijven wonen in het fijne Pijnacker-Nootdorp, waar velen met plezier zijn opgegroeid.


Binnen de VVD wil ik een aanspreekpunt en spreekbuis zijn voor onze inwoners en bedrijven. Hiervoor kom ik graag met u in contact om te horen én ervaren wat er speelt binnen onze gemeente.


Pijnacker Noordorp is goed, wordt beter!