Paul Turion

© Paul Turion

Mijn naam is Paul Turion, geboren in 1961 in Rotterdam en sinds 1990 in Nootdorp (Achter het Raadhuis). Samen met Nicoline hebben wij 2 kinderen die beiden opgegroeid zijn in Nootdorp en zich ook echte Nootdorpers voelen. In 2004 verhuisd naar Ypenburg, maar in 2017 weer terug naar Nootdorp verhuisd

Als raadslid voor de VVD  maak ik me druk over een aantal zaken, waar ik me als Nootdorper aan erger en druk over maak. Zaken als de afvalverwerking van Avalex, vandalisme bij RKDEO en hangjongeren in de Parade.

 

De huidige raadsperiode  zal ik mij natuurlijk inzetten voor Nootdorp als dorp maar daarnaast zal ik mij bezighouden met afval inzameling (Avalex), de financiën van de gemeente en de grond exploitaties. Het is belangrijk dat de gemeente haar huishoudboekje op orde houd en zorgt dat er sober en doelmatig geld wordt uitgegeven en dat de inkomsten en uitgaven in balans zijn.

 

Ook met de aan- en verkopen van grond gaat veel geld gepaard en wordt gekeken wat voor woningbouw er mogelijk is. Hier zal ik mij inzetten om betaalbare (koop)woningen voor  onze inwoners te realiseren.

 

De groei van onze gemeente vraagt om woningen. Deze moeten betaalbaar zijn en aansluiten bij de vraag vanuit onze inwoners.

 

Daar ga ik mij de komende jaren voor inzetten.

 

Mijn portefeuille bestaat uit de onderdelen:

 

·        Afval inzameling

·        Financiën

·        Grondzaken/GREX

 

Daarnaast ben ik uw aanspreekpunt voor dorp en winkelcentrum:

 

·        Nootdorp 

·        Parade